Fjerne tatovering med laser i Tarm

Tatoveringer kan være flot, kunstnerisk og moderne, men resultatet er relativt for den enkelte, stilen forandrer sig fra dag til dag, og metoder bliver også anderledes.Tatoveringen du syntes var flott og passet din personlighet for 10 år siden, passer måske ikke længer din personlighet og smag i dag.

Der findes sikkert mange grunder til at fjerne en tatovering som det findes grunder for at få lavet en tatovering, og ønsket om at kunne fjerne det har nok været der så længe.

Tidligere har det vært vanskelig og ekstremt dyrt at fjerne en permanent tatovering, da dette kun kunne udføres ved hudtransplantation. Før de effektive laser kom på markedet måtte man tage til kirurgisk klinikker, hvor man fik fjernet huden i det aktuelle område, for så at transplantere ny hud fra et andet område på kroppen. Dette medførte ar i donor området så vel som i området tatoveringen tidligere var.

Som med alt andet teknologi så utviklers der også laser for tatoveringsfjerning sig konstant.  De første laser var ofte veldig ineffektive, kunne kun fjerne svart farve, kunne give stygge ar og var ofte meget smertefull at blive behandlet med.


 

Fortæl venligst hvis vi skal være opmærksom på problemer/sygdomme eller ting som du ikke vil have at vi skal gør. Kan f.eks. være udstrækning m.m. Der er mulighed for flere personer at få massage på samme tid. Respekter venligst at vi tilbyder absolut ingen former for seksuelle ydelser. Vi modtager ikke kort
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk