Sugekop behandling

Om Sugekop behandling

Med sugekoppen giver en dybdegående, opstrammende massage. Ved hjælp af et let tryk på den lille gummibold som er påsat sugekoppen, suges huden ind i koppen, hvor der skabes et undertryk, som bevirker at massagen trænger dybt ned i huden og påvirker bindevæv og lymfer. Bindevævet, der kan sammenlignes med tyktflydende gelé, ændres allerede efter de første behandlinger til en mere flydende konsistens, som stimulerer underhuden og strammer den op. Det medfører øget blodcirkulation og blodtilførsel til kroppens celler, stofskiftet øges og dermed også kroppens fedtforbrænding.

Vakuumterapi/cupping

Er en ældgammel behandlingsmetode. Det er en behandling med sugekopper, som man danner et undertryk med når den sættes på huden. Man påsætter sugekopper på spændte og belastede områder på kroppen. Den måde jeg anvender ”cupping” på er en glidende teknik med olie som massage.Denne teknik løsner dybt i musklerne og frigør affaldsstoffer, så blodgennemstrømning bliver øget væsentligt.

Det er en form for massage med sugekoppen, som er en meget effektiv behandlingsform og løsner meget hurtigere end massage har mulighed for. Cupping gør ikke ondt og bliver tilpasset efter den enkeltes behov, det kan dog give nogle sugemærker på huden på grund af undertrykket. Dette sker oftest hvis der er mange spændinger. Dette er ikke farligt for huden, musklerne eller blodårerne og forsvinder efter et par dage. 

1. Massage med varmecreme

2. Opvarmet urter ligger i ca. 10 min.

3. Massage for at løse musklerne op

4. Påsætning af sugkopper

5. Aftørring med nye varm håndklæder

6. En let gang massage hvor sugkopperne varmes

Priser

Behandling 1 time ( 60 minutter ) kr. 300,-

Fortæl venligst hvis vi skal være opmærksom på problemer/sygdomme eller ting som du ikke vil have at vi skal gør. Kan f.eks. være udstrækning m.m. Der er mulighed for flere personer at få massage på samme tid. Respekter venligst at vi tilbyder absolut ingen former for seksuelle ydelser. Vi modtager ikke kort
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk