Øjenbryn Permanent (Tatovering)

3D øjenbryn permanent (tatovering)

Alm.øjenbryn permanent (tatovering)

Naturlig og smuk Permanent makeup i Tarm

Permanent Øjenbryn almindelig: pris   kr. 2000,-

Permanent 3D øjenbrun: pris kr. 3500,-

Evt. reperation eller opfyldning fra andre butikker: 2000,- 

Vedlighold inden for en måned efter første behandling koster 700,-

Behandlingsformer

Ikke har tætte øjenbrynshår eller mangler form

Folk der er født med lyse vipper og bryn

Piger/damer der gerne vil se friske ud døgnet rundt

Når vi udfører permanent makeup på bryn tegner vi først en form som kunden skal godkende. Derefter tilføres huden farve med den specialtilpassede pen. Man kan enten lave skygge eller hårpåtegning eller en kombination af de to teknikker. Din linergist vil anbefale, hvad der er mest passende.

Permanent makeup hårpåtegning/3D effekt

Vi tilbyder den nye 3D effekt indenfor Permanent makeup. Kig godt på billedet af øjenbrynene. Efter-billedet er det samme bryn som på det første billede. Se de smukke hårstrå der er tatoveret ind mellem de allerede eksisterende hår. Dette kaldes i Thailand for 3D effekt. Denne effekt kan også opnås uden at have hårstrå overhovedet! Så glem de to skovsnegle i panden som før var den eneste mulighed indenfor Permanent makeup.

En permanent make-up skal ikke erstatte alt make-up, men understrege og kompensere for det man mangler. Så kan man ikke fortryde den, fordi den glider ind i de naturlige nuancer.


Hvad er Permanent makeup?

Permanent makeup også kaldet Mikropigmentering  er en ”tatoveringsteknik”, hvor 100% allergitestede og naturlige farver, der nænsomt lægges i det yderste hudlag med sterile engangsnåle.

Permanent makeup/Micropigmentering går 0,2 mm ned i huden, altså kun i det yderste lag. Dette betyder at din permanent makeup gradvist aftager i styrke og farve. Efter 3-5 år vil behandlingen være næsten usynlig.

 Behandlingen starter ikke før du er helt tryg og sikker på din permanent makeup.

Vi gør opmærksom på at det er helt normalt, at farven efter første behandling kan være helt eller gradvist væk. Ved anden behandling tilføres/justeres farven.


Før behandlingen af permanent makeup bryn

Det er vigtig, at før du ankommer til klinikken/salonen ikke at have noget på det område som skal pigmentereres. For meget olie i cremer eller andet du har tilført huden (makeup og lignende), kan gøre det vanskelig for farven at sætte sig. Derfor bør du ikke bruge cremer eller lignende mindst 3 dage før behandlingen. Bemærk at det kun gælder på det område som skal pigmenteres.

Hvis du bruger lidt saltvand, og renser området som skal tatoveres 3 dage før permanent makeup, vil farven sætte sig meget bedre.


Hvordan foregår behandlingen – Permanent Makeup?

1. Renser øjenbryn.

2.Området som skal pigmenteres bliver tegnet på huden

3.Kunden accepterer det, som skal pigmenterers.

4.Arbejdet påbegyndes. Det tager ca. halvanden til to timer.

5.Det må påregnes 2 behandlinger med 3-4 ugers pause (der en granti for hvis det er ikke ok 3 mdr. efter behandling )

6.Du vil være rød og lidt hævet det sted der er blevet pigmeneteret. Dette forsvinder efter ca 4 timer, afhængig af hudtype.

7.Du vil opleve en let brændende følelse på det pigmenteret område, i ca. 1 døgn.


Vigtig i tiden efter din kosmetiske tatovering

De første dage efter behandling kan farven virke meget kraftig, men 40-50% af farven vil forsvinde. Dette sker efter ca 4-7 dage når den fine sårskorpe som dannes, falder af.

Du må IKKE pille i sårskorperne. De skal falde af naturligt for ikke at danne ar/sår.

Farven vil yderligere blegne noget, de næste par uger før det endelige resultatet vises.

Behandlingen udføres af 2-3 behandlinger for at opnå tilfredsstillende resultat. Opfyldning kan ske efter 3-4 uger.

Smør med helende creme de første 7 dage.

Bad ikke i svømmehal eller benyt sauna 14 dage efter Permanent Makeup. Dette udtørrer huden og farven bleges yderligere. Huden skal hele fuldstændig først.

Vær forsigtig med solbadning 14 dage efter behandlingen.

Bad og hårvask kan du udføre som normal

Husk en brændende fornemmelse eller let smerte er helt almindeligt i timerne efter Permanent Makeup.


Hvor længe holder permanent makeup?

Permanent makeup holder i gennemsnit fra 3-5 år. Dette afhænger selvfølgelig af hvilken farve der er benyttet og din hudtype.

 Efter en årrække kan det være nødvendigt at få foretaget en ny behandling. Du får 20% rabat efterfølgerne gange hos June's Wellness & Bodycare .

Nogle mennesker trækker grå pigmenter mere end andre mere end andre, dette korrigerers ved 2 eller 3 behandling.

Permanent makeup er kommet for at blive.tilbyder som nogle af de eneste de nyeste metoder, som endnu ikke har ramt landet for alvor.

 Vi er stolte af at kunne tilbyde 3D effekt/øjenbrynshår/streger som en behandlingsform hos os.

Uddannelse, hygiejne, service, kompetence og landets bedste behandling finder du hos June’s Wellness & Bodycare.

Hvis du er hævet efter en behandling, kan du bruge et koldt omslag for at dæmpe det. Mange har forskellige hudtyper og reagerer forskelligt på en behandling.

Fortæl venligst hvis vi skal være opmærksom på problemer/sygdomme eller ting som du ikke vil have at vi skal gør. Kan f.eks. være udstrækning m.m. Der er mulighed for flere personer at få massage på samme tid. Respekter venligst at vi tilbyder absolut ingen former for seksuelle ydelser. Vi modtager ikke kort
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk