Hot Stone Massage

Om Hot stone Massage

En fantastisk og helt enestående oplevelse, som du bare må prøve. Hotstone massage blev oprindelig udviklet af indianerne for flere hundrede år siden, hvor det blev brugt terapeutisk. I mange år har opmærksomheden på de varme sten og deres gavnlige virkning været helt forsvundet, men nu er interessen for Hotstone massagen kommet tilbage.

En fuldstændig kropsbehandling starter med, at lavasten placeres på kroppens energicentre og samtidig masseres den øvrige del af kroppen med æteriske olier og varmen fra stenene strømmer rundt i kroppen og trænger dybt ned i musklerne. Under massagen kan du mærke hvordan musklerne afspændes og du bliver så afslappet at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand.

Hele kroppen får en dybdevirkende massage med de varme lavasten og væk forsvinder spændinger, uro og spekulationer. Afhjælper ømme muskler og er balsam for en stresset sjæl.

Priser

Behandling 1 time ( 60 minutter ) kr. 450,-

Bestil venligst tid mindst 4 timer inden massageen, da stenene skal simre.

Fortæl venligst hvis vi skal være opmærksom på problemer/sygdomme eller ting som du ikke vil have at vi skal gør. Kan f.eks. være udstrækning m.m. Der er mulighed for flere personer at få massage på samme tid. Respekter venligst at vi tilbyder absolut ingen former for seksuelle ydelser. Vi modtager ikke kort
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk