Thai Aromaterapi Massage

Om Thai Aroma Massage

Aroma massagen er en meget behagelig massageform hvor du bliver masseret med æteriske olier fra forskellige blomster samt urter. Vi varmer din massageolie og iblander den en af vores æteriske olier, som du selv vælger ud fra vores dufte. 

Det vil påvirke hud, væv og organer samt på forskellige måder kroppen som helhed, og virkningen forstærkes yderligere af massagens rent psykologiske effekt. Den terapeutiske berøring giver samtidig mulighed for en forøgelse af det følelsesmæssige velbefindende. 

Aroma-Massage kan hjælpe på nervøse lidelser, angst og uro, depression og negativitet, problemer i forhold til andre og afslapper sind og krop. I mange tilfælde opleves også en forbedring af personens selvtillid. 

Priser

Behandling ½ time ( 30 minutter ) kr. 200,-

Behandling 1 time ( 60 minutter ) kr. 350,-

Fortæl venligst hvis vi skal være opmærksom på problemer/sygdomme eller ting som du ikke vil have at vi skal gør. Kan f.eks. være udstrækning m.m. Der er mulighed for flere personer at få massage på samme tid. Respekter venligst at vi tilbyder absolut ingen former for seksuelle ydelser. Vi modtager ikke kort
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk