Ømmepunkts Massage (Varm Urte Massage) 

(Mest købt vare)

Myose

En myose er det vi i daglig tale ofte kalder et ”ømt punkt” eller et ”hårdt punkt” i en muskel. Myoser opstår typisk ved gentaget arbejde. feks. at trække skulderen op mod ørerne, bevidst som ubevidst. Det kan give myoser i skulderen, der igen kan det give hovedpine.

Det der sker inde i selve muskelen, når en myose opstår, er ikke muligt at give en helt sikker forklaring på. Man mener, at myoser kan være nogle fibre i musklen, som af bestemt årsager spænder mere op end den øvrige muskel og derved opstår der et ”ømt punkt” der kan mærkes som en knude. Ofte er det svært selv at mærke hvor myosen udspringer. Det kan tit mærkes som et helt område der er ømt eller meget smertefuldt.

Hvorfor får man myoser ?

Myoser opstår typisk ved gentaget arbejde. feks. at trække skulderen op mod ørerne, bevidst som ubevidst. Det kan give myoser i skulderen, der igen kan det give hovedpine.'

Hvis tilstanden har stået på længe, kan bindevævet godt blive stramt og uelastisk.

Psykiske problemer samt stress, kan også i rigtig mange tilfælde give myoser. Kroppen reagerer på den psykiske tilstand og spænder musklerne. Ofte er vi ikke selv bevidst om denne tilstand, før smerterne melder sig. Nogle myoser kommer først efter længerevarende overbelastning - Både psykisk og fysisk.

 Derudover kan myoser være tegn på en mindre inflammation i muskelen.

Der kan opstå myoser i alle muskler i kroppen.

*Har du stillesiddende arbejde?

*Lange arbejdsdage ved computer eller i bil?

*Mange timer i samme arbejdsstilling?

*Travl og stresset hverdag?Hovedpine og spændinger?

Så kan fysiurgisk massage være en rigtig god og effektiv måde at komme generne til livs, komme ned i tempo og give kroppen det pusterum, der skal til for at bevare en sund krop!

Rigtig mange mennesker lider af daglige smerter fra ømme og overanstrengte muskler og led.

Massage har en positivt stimulerende effekt på

•Hjertekarsystemet/kredsløbet

•Lymfesystemet og herunder vores immunforsvar

•Bevægeapparatet

•Hormonsystemet

•Fordøjelsen

•Nervesystemet

•Smertelindring

•Øget kropsbevidsthed

•Sænker restitutionstiden ved muskelskader, fx ved sportsskader

•Stress mm.

(fortalt venlig hvor du har mest behøv for massage)

Priser

Behandling ½ time ( 30 minutter ) kr. 175,-

Behandling 1 time ( 60 minutter ) kr. 300,-

 

Fortæl venligst hvis vi skal være opmærksom på problemer/sygdomme eller ting som du ikke vil have at vi skal gør. Kan f.eks. være udstrækning m.m. Der er mulighed for flere personer at få massage på samme tid. Respekter venligst at vi tilbyder absolut ingen former for seksuelle ydelser. Vi modtager ikke kort
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk